MVM Partner Zrt. Áramárverés
2023.02.06.
MVM Partner Zrt. Áramárverés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az MVM Partner Zrt. 2023. március 8-án tartja következő áramárverését, melyen a 2023. április 1. és 2025. december 31. közötti időszakra éves és havi termékeket hirdet meg.Az árverés a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2021. december 14-én kiadott H 3058/2021. sz. határozatával jóváhagyott, az MVM Partner Zrt. mint a Magyar Energia Hivatal 2424/2020. sz. határozata alapján jelentős piaci erővel rendelkező engedélyes által benyújtott aukciók szervezésére vonatkozó módosított szabályzata alapján történik. Lebonyolítására a korábbiakhoz hasonlóan a POWERFORUM árverési felületén keresztül kerül sor.Az Árveréshez kapcsolódó főbb határidőket és az Árverésen meghirdetésre kerülő termékek körét és mennyiségét az Ajánlattételi Felhívás tartalmazza.Az MVM Partner Zrt. fenntartja magának a jogot, hogy jelentős akadályozó tényező felmerülése esetén saját hatáskörében döntsön az Árverés megtartásáról, illetve elhalasztásáról.Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét a regisztrációhoz szükséges dokumentumok mielőbbi beszerzésére, illetve az Ajánlattételi Felhívás, valamint a Szabályzat és Mellékleteinek alapos áttanulmányozására.Kérjük, hogy a jelen Meghirdetéshez csatolt dokumentumokat szíveskedjenek letölteni és alkalmazni!Tájékoztatjuk az Árverés leendő Nyerteseit arról, hogy 2016. április 7-ét követően a nagykereskedelmi energiapiacok integritásáról és átláthatóságáról szóló 1227/2011/EU rendelet (REMIT) 8. cikke értelmében az aukción elnyert mennyiségeket a Kiíró jelenteni fogja az Energiaszabályozók Együttműködési Ügynökségének (ACER). Az elnyert mennyiségek szabványosított (standard) szerződésként, a Bizottság 1348/2014/EU Végrehajtási Rendeletének mellékletét képező 1. sz. táblázatban foglalt adattartalommal (termékenként és szakaszonként külön) kerülnek lejelentésre. A REMIT szerinti adatjelentéssel kapcsolatos kérdések esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: remit@mvmp.hu.Kérjük, hogy az árverési dokumentációt:

-       Digitálisan aláírt és / vagy előállított dokumentumok esetén az ako@mvm.hu e-mail címre kérjük megküldeni!

-       Amennyiben SWIFT-en keresztül kívánják a bankgaranciát benyújtani, kérjük, minden esetben küldjenek e-mailt, és mi válaszul elküldjük a banki adatokat, SWIFT-kódot. Ez nem feltétlenül egyezik az előző aukcióval!

-       Postai továbbítás esetén továbbra is a 1031 Budapest, Szentendrei út 207-209. címre szíveskedjenek küldeni!

-       Személyes ügyintézés, ill. futár kézbesítés esetén a dokumentumokat az alábbi címre szíveskedjenek eljuttatni: MVM Partner Zrt. Aukció Koordinációs Osztály 1138 Budapest, Váci út 144-150. 7. emelet (Váci Corner Irodaház).Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy jelen meghirdetés angol nyelvű, nem hivatalos fordítása az MVM ZRt., a POWERFORUM és az MVM Partner Zrt. honlapjain megtalálható. Az angol fordítás csak tájékoztatásul szolgál, tehát amennyiben az angol és a magyar változat között bármiféle eltérés mutatkozik, a magyar nyelvű változat az irányadó.

 


A kapcsolódó dokumentumok letölthetők ITT.